В нашата работа винаги подхождаме индивидуално към всеки проект. По този начин ние гарантираме качество и стабилност на крайния продукт.
Имате въпрос или сте в нужда? Попитайте и заедно ще намерим нужното решение.
Стремим се да правим това, което сме обещали и обещаваме това, което правим така че като наш клиент да останете доволен!
  • (+359) 878 350 278
  • orders@tivokoste.com

поддръжкаНямате време за поддръжка на уеб сайтове, блогове и уеб базирани приложения? Ние можем да помогнем!

Имате нужда от системен администратор? Искате надеждна поддръжка на локална офис/домашна мрежа? Няма проблем! Нашите специалисти са насреща!

Можем да поддържаме съдържанието на Вашия сайт, блог, форум, уеб приложение и др.

Имате компютри с Уиндоус? Независимо за какви нужди – в офиса или у дома! Ние можем да поемем администрацията и поддръжката на Вашата компютърна мрежа! Ако има проблем или се нуждаете от консултация, само ни звъннете!

Ако не харесвате Уиндоус и не искате да плащате за него? Няма проблеми! Има свободни Линукс дистрибуции, които могат да бъдат настроени за Вашите офис или домашни нужди! Също така може да се изгради мрежа за офиса и дома!

Можем да администрираме и поддържаме активни и пасивни мрежи.

Диагностика на хардуер, работни станции и сървъри.

Консултации по закупуване на хардуер.

Виртуализация и консолидиране на сървъри.

Администрация на рутери (и от вида на juniper cisco).

Имаме прекрасното решение за пестене на парични средства от разговори! Ние можем да направим нсталация, поддръжка и настройка на софтуерни телелфонни централи на базата на Asterisk.

Имате стари телефонни линии (още от времето на БТК)? Нищо обезпокоително! Можем да направим аналогови гейт системи за старите PSTN линии. Това може да се направи на цена на половината от една телефонна централа.

Можем да настроим гласово меню с което да улесните обслужването на Вашите клиенти!

Можете да научите повече за услугите по поддръжка тук!


Виртуални Разходки