В нашата работа винаги подхождаме индивидуално към всеки проект. По този начин ние гарантираме качество и стабилност на крайния продукт.
Имате въпрос или сте в нужда? Попитайте и заедно ще намерим нужното решение.
Стремим се да правим това, което сме обещали и обещаваме това, което правим така че като наш клиент да останете доволен!
  • (+359) 878 350 278
  • orders@tivokoste.com

популяризация и SEOИмате уеб сайт? Никой не го знае? Посещавате го само Вие, Ваши приятели и познати?

Нека се знае повече за Вашия сайт или блог.

Ние можем да помогнем! Можем да го направим по-посещаем!

Можем да предоставим възможности за евтина реклама в Интернет.

Популяризацията и услугите по SEO (Search Engine Optimization) са неотменна част от “живота” на един сайт и или блог! Ние се стараем да бъдете винаги в добра позиция! Не харесваме цените на ключова дума, на кило! Обичаме твърдата договорка! Ето затова можете да сте сигурни и да доверите Вашия сайт или блог в нашите сигурни ръце!

Вече нямате нужда да сте зависими от ПОЖАРНАТА, ХЕИ и други. Няма плащане на висок наем за определена квадратура! Вече имаме един по-достъпен Интернет! Ако искате да продавате стоки бързо и лесно, можем да Ви консултираме за изграждане на електронен магазин! Вашият магазин ще работи 24 часа в 365 дни в годината!

Знаете ли колко е часът? Ние знаем – точно сега е момента за една решителна крачка! Стратегическото планиране за развитие на вашите уеб приложения, уеб сайтове или блогове ще Ви постави в добри позиции спрямо конкурентите! От друга страна то ще Ви помогне за един успешен и по-печеливш бизнес!

Искате да направите общност от почитатели, клиенти? Или пък вече имате изградена такава общност? Нямате време да я поддържате, развивате или администрирате? Ние можем да направим това место вас! Вече ще имате време за други планове!

Имате ли блог? Не? Тогава можем да Ви направим такъв! Ако вече имате блог ние можем да пишем статии и материали за него. Можем да поддържаме съдържанието за Вашите сайтове и блогове актуално!

Искате ли да знаете какво мислят посетителите на Вашите сайтове и блогове? Или пък не знаете какво да ги попитате? За Вас специално можем да направим цялостно интернет проучване. Списъкът с въпроси може да бъде видим на Вашия сайт или блог.

Ако имате допълнителни въпроси на които можем да отоговорим и да дадем съвет не се колебайте да ни потърсите!

Знаете ли какво означава SEO?

Това така популярно съкращение означава на английски Search Engine Optimization. Приет е английския превод за стандартен термин. Може би на хинди е по друг начин. Но нека продължим с българското обяснение. На български можем да кажем, че Search Engine Optimization се превежда като оптимизация за търсещи машини.

Също така ако имате уеб сайт можем да направим анализ за ползваемост. По този начин сайта ви ще бъде по-удобен за потребителите. Те ще се ориентират много по-лесно!

Такаа сега сигурно се питате къде да ги търсим тези търсещи машини. Не се безпокойте. Те сами намират Вашия сайт, блог или друго уеб приложение. Търсещите машини на Google, Yahoo, Live, Bing имат специални възможности за обхождане на всички уеб сайтове в Интернет и откриват всеки един от тях индексирайки го в базата си данни, и показвайки ги при определени ключови думи на определени позиции в страниците с резултатите от търсенията.

Този модел, разбира се, е много ефективен и стабилен. Алгоритмите на търсачките са толкова интелигентни и комплексни, че те могат изключително добре да усетят кой сайт точно за какво се отнася. Още повече, че тези алгоритми непрекъснато се развиват от съответните екипи зад всяка една търсачка.

Напоследък SEO вече се превърна в наука, с която се занимават много хора. Търсачките никога не публикуват публично алгоритмите си за пресмятане важността на дадена страница при определени ключови думи. Опитът на специалистите е доказал през годините какво горе-долу е поведението на търсещите машини и, разбира се… как можем да ги манипулираме. Тази така наречена манипулация винаги трябва да е в рамките на нормалното.

А тези рамки трябва да бъдат пресметнати изключително добре. В противен случай вместо SEO ще получим точно обратния ефект – този на лошата оптимизация, която дърпа сайта ни много назад е резултатите, т.н. Black SEO. Прекалената злоупотреба с Black SEO техниките обикновено водят до това съответният уеб сайт да бъде изключен за дълго време от регистрите на търсачките.

Оптимизацията за търсачките сама по себе си е проектиране и изграждане на стратегия при изработката на уеб сайта и стил на писането на текстовете в него, както и логическото подреждане на елементите в програмния код така, че да успеем да насочим ботовете, които търсещите машини “изпращат” към сайта ни към информацията какво има в тази страница и колко е важна тя по дадената ключова дума. За това има много начини, които трябва да се прилагат точно толкова, колкото е необходимо, в противен случай ще постигнем обратния ефект, който споменахме преди малко.

Популяризацията от друга страна заедно с техниките за SEO ще подпомогнат развитието на Вашия сайт. Но е важно да се знае, че има много допълнителни неща, които зависят от например PR или Рекламна Агенция. За да има ефект всичко трябва да бъде координирано. Екипът или конкретния специалист, който ще извършва SEO мероприятия трябва да е наясно какво ще правят pr-специалистите и специалистите по реклама.

Накрая бихме искали да обобщим, че гореописаните действия е необходимо да бъдат извършвани ежедневно заедно със специализиран мониторинг.


Стратегическо Планиране Анализ за Ползваемост