В нашата работа винаги подхождаме индивидуално към всеки проект. По този начин ние гарантираме качество и стабилност на крайния продукт.
Имате въпрос или сте в нужда? Попитайте и заедно ще намерим нужното решение.
Стремим се да правим това, което сме обещали и обещаваме това, което правим така че като наш клиент да останете доволен!
  • (+359) 878 350 278
  • orders@tivokoste.com

изработка на уебсайт

Случвало ли ви се е да си мислите.. “Защо конкурентите ми се справят по-добре от мен? Въпреки че имам по-добър продукт?” Може би е време да помислите за уеб сайт?

Искате ли подобряване на фирмен или индивидуален имидж? Или искате да покажете Вашите услуги по най-добрия възможен начин? Oставете се в наши ръце – ние знаем как!

Ако имате нужда от специфично уеб базирано приложение за Вашите фирмени или лични нужди не се колебайте да ни потърсите! Персоналните решения само за Вас ще бъдат стабилния избор!

Можем да Ви консултираме и да Ви предложим подходящото решение за това, което желаете. Наша работа е да го изградим с перфекното качество!

Случвало ли се е да имате бегла представа как искате да бъде представена информацията за Вас или Вашата фирмена дейност в Интернет? Или може би Ви се е случвало да имате идея, но пък не можете да я формулирате? Ние сме до Вас за да помогнем.

Изграждане на Уеб Сайт

За начало е важно да си харесате име (адрес на уебсайта, като например www.вашетоиме.com), което да се помни от клиентите и да ви идентифицира. Можем да го изберем заедно.

След това трябва да се избере надежден хостинг. Даже вече има такива и у нас.

Създаването на подходящ уеб сайт започва с идеята за това как да бъде организирана и представена информацията на потребителите. Когато се уточни външния вид на сайта тогава започвваме да го разполагаме на хостинга.

Когато сайта вече е готов вие получавате базов пакет за популяризация и SEO. По този начин сайта ще бъде по-посещаван и известен.

Нашите консултации по отношение на организацията на съдържанието ще доведе до по-голям успех на сайта.

Можете да разчитате на надеждна поддръжка във времето.

Можем да предложим и варианти за интернет реклама.

Изграждане на блог

Изграждането на блог е аналогично на това за сайт.

Изработка на персонални уеб решения

Ако вече имате сайт и искате да добавите специфична възможност. Ние можем да го направим.

Също така можем да изработим уеб решение, което отговаря точно на вашите специфични нужди.

Проектиране

Като начален етап е доброто проектиране. На този етап колкото повече неща се изяснят на проектния етап, толкова по-лесно ще бъде по време на изпълнението. Наличието на добре описан и оформен проект гарантира качество и прецизност на изпълнение. Освен това документацията ще улесни бъдещето развитие и поддръжка.

Изпълнение

По време на етапа на изпълнение се реализира проектната документация. Също така се изчистват програмните грешки. Тук след завършване на проекта се реализира начално тестване на цялостната система.

Въвеждане в експлоатация

При предаване на проекта се реализира и пуск на системата. Като по време на експлоатация в рамките на гаранционниа срок се доизчистват всички  допълнителни грешки.


Малки Електронни Магазини Превод на Съдържание