В нашата работа винаги подхождаме индивидуално към всеки проект. По този начин ние гарантираме качество и стабилност на крайния продукт.
Имате въпрос или сте в нужда? Попитайте и заедно ще намерим нужното решение.
Стремим се да правим това, което сме обещали и обещаваме това, което правим така че като наш клиент да останете доволен!
 • (+359) 878 350 278
 • orders@tivokoste.com

виртуални разходкиЗа хотели, заведения, магазини и недвижими имоти.

Искате ли да бъдете различни и неповторими? С виртуалната разходка вече ще сте уникални.

Виртуалната разходка прилича на интерактивно видео, което позволява на зрителя да реши на къде да се насочи камерата във всеки един момент.

Отделните сцени от това видео, или отделно заснетите стаи се наричат панорамни снимки. Когато панорамните снимки се свържат, така че да се получи възможност да се преминава от една в друга, това се нарича виртуална разходка.

Виртуална разходка с 360 градусови снимки

С много възможности – За хотели, заведения, магазини и недвижими имоти и още много…

Виртуалната разходка може да бъде оприличена на интерактивно видео, което дава възможност на потребителя да реши в каква посока да се насочи камерата във всеки един момент. Отделните сцени от това видео, или отделно заснетите стаи се наричат панорамни снимки. Когато панорамните снимки се свържат и сглобят, така че да се има възможност да се преминава от една в друга, това се нарича виртуална разходка. Вижте пример (линк към частта с вградената примерна разходка). Поискай оферта/поръчай (линк към формата най-долу в текста)

Чрез Групорама – Виртуална Разходка можете да запазите интересни моменти по един нов и нестандартен начин. Повече за Групорама – Виртуална Разходка можете да видите тук

Разходка “Апартамент”

 • До 5 панорами
 • Възможност за вграждане в сайт
 • Различни видове панорами
 • Свързване на панорамите в разходка с менюта
 • Поставяне на разходката на карта
 • Допълнителни услуги
 • Цени от 50* лв

Поръчай

Разходка “Заведение”

 • До 10 панорами
 • Вграждане на менюто на заведението или друга информация в разходката
 • Възможност за вграждане в сайт
 • Различни видове панорами
 • Поставяне на разходката на карта
 • Допълнителни услуги
 • Цени от 100* лв

Поръчай

Разходка “Хотел”

 • До 30 панорами
 • Възможност за вграждане в сайт
 • Различни видове панорами
 • Вграждане на информация в разходката
 • Поставяне на разходката на карта
 • Допълнителни услуги
 • Цени от 300* лв

Поръчай

Разходка “По желание”

 • Изберете сами елементите и броя панорами във вашата разходка
 • Цени от 10* лв

Поръчай

Всяка една Виртуална разходка може да бъде с най-различно качество и ъгъл на виждане. Дадените примерни пакети с отстъпки са за най-евтиния вариант виртуална разходка – с панорами с ниска резолюция и ъгъл на виждане 360х110 градуса, по-качествените разходки, като примерната на тази страница са по-скъпи (до максимум около 3 пъти по-висока цена).

Примерна виртуална разходка с вградени интерактивни елементи като анимация, звук, видео и програма часовник – опитайте да откриете всички елементи

 • Ако в момента сте в обедна почивка (може би 30 мин.)? Може би пък сте в 10 минутна почивка за цигара?
 • Или пък нямате време?!
 • Може би трафикът в големите градове вече ви е дотегнал?

Сега можете да направете оглед на жилище като спестите трафика и нервите по пътя. При това оглед с всички подробности!

Допълнителни услуги:
Всеки от Основните пакети могат да бъдат разширени с избрани от вас допълнителни услуги. За да получите повече информация и конкретна оферта, свържете се с нас.
– Панорами с високо качество.
– Допълнителен брой панорами според желанието на клиента.
– Превръщане на заснетите обекти в менюта или връзки към сайтове и други.
– Висококачествени панорамни снимки и разходки със специални елементи като:

 • вграждане на музика
 • вграждане на анимация
 • вграждане на видео
 • вграждане на програми и игри
 • интерактивни елементи

Въпроси и отговори:

Какво е Виртуална разходка?

Всяка Виртуална разходка много прилича на интерактивно видео, което позволява на зрителя да реши на къде да се насочи камерата във всеки един момент. Всеки отделна една отделниа сцена от това видео, или отделно заснетите стаи се наричат панорамни снимки. Когато панорамните снимки се сглобят и съединят, така че да се получи възможност да се преминава от една в друга, това се нарича виртуална разходка. Също така панорамите може да са свързани на топографски принцип – натискате с мишката върху вратата в една панорама и влизате в стаята, която е зад тази врата. Друга възможност е да се свържат чрез менюта – натискате меню с надпис „Рецепция” и се озовавате пред рецепцията на хотела. Примери за виртуални разходки може да видите тук и тук.

Каква е технологията зад Виртуалната разходка?

Виртуалните разходки са базирани на панорамни снимки и flash софтуер за разглеждането им. Всички снимки са в стандартен jpeg формат и се зареждат в онлайн flash приложение, което ги „завърта” и прибавя всички допълнителни функционални възможности, като точките за преход между панорамите, звук, видео и т.н. Всяка от jpeg снимките често може да се използва и в брошури, каталози, сайтове и други рекламни материали.

Видове панорами с различен ъгъл на виждане и резолюция

– стандартно качество – с ниска резолюция:

– високо качество – с висока резолюция:

– други градуси на виждане, според желанието на клиента

 • звук, видео и интерактивни елементи в панорамите – пример

Защо ми е необходима виртуална разходка?

Предимствата на виртуалните разходки са много, ето някои от тях:

Показване на обекта в неговата цялост

Нито една снимка или видео материал не могат да покажат толкова много и да предоставят на потребителя толкова голям контрол върху всичко което вижда, както панорамните снимки.

Ефектът „Иха-а” с който можете да спечелите повече!

„The Wow effect” на английски – Кара вашите клиенти да задържат вниманието си на фирмения ви уеб сайт или блог, когато на него има богато мултимедийно съдържание. По-дългото разглеждане увеличава шансът за извършване на продажба.

Преодоляване на страха от неизвестното и новото.

Ако продавате апартамент или препоръчвате на бъдещи клиенти да посетят вашето заведение, магазин или хотел, у тях изникват въпроси за това как изглежда мястото и каква е атмосферата и дали ще им хареса ако го посетят. Страхът и колебанието от неизвестното и новото е в човешката природа. Виртуалната разходка спомага за сериозно намаляване на този страх – чрез нея клиентът ви ще се чувства повече у дома си, когато посети обекта. И разбира се ако всичко е не само реклама, той ще остане доволен.

Разсейване на недоверие

Често се е случвало на много хора да бъдат разочаровани от невярна реклама, което ги е поставило нащрек или ги е разочаровало. Въпреки, че вие имате добър магазин, удобен хотел или наистина приятен имот за продажба, у клиента винаги съществува частично недоверие и страх. Вероятно многократно сте чували и израза „Снимките лъжат”. Този факт се дължи най-често на липсата на пространственост в една обикновенна снимка или ъгълът на заснемане. Като резултат при панорамните снимки няма ъгъл на заснемане и потребителя придобива пълна представа за мащабите на обекта. Чрез „Виртуалната разходка”, можете също да предоставите изключителен достъп до действието „зад кулисите” на вашия обект, като кухнята на ресторанта или механизма зад боулинг пистата.

Повишаване на имиджа – една стъпка преди конкуренцията

Можете да повишите и дори да промените своя имидж, като покажете на посетителите на вашия уеб сайт, че използвате последни технологии.

Привличане на отдалечени клиенти

Колко клиенти биха дошли от съседен град (или държава – необходимо за туристическия бранш) за да видят какво предлагате, без да са сигурни дали няма да се разочароват? Ако им покажете мястото в неговата цялост чрез виртуална разходка, увеличавате шанса за реално посещение.

Ефектът „Роднини и приятели”

Хората са устроени така, че преди да вземат решение дали да закупят даден имот или да посетят някое ново място, са склонни да се консултират с приятелите и роднините си. Често пъти клиентите или посетителите на вашиа сайт дори взимат окончателно решение базирано на тези роднински/приятелски съвети. Не би ли било добре да могат и те да видят за какво става въпрос? Ако искате да закупите апартамент, не можете да вземете всичките си приятели на оглед, но можете да им изпратите линк на който да разгледат мястото и да ви кажат мнението си. Това намалява колебанието и помага за по-бързо взимане на решение.

Дълготрайност – „Нека си припомня”

Ако продавате или давате под наем апартамент или къща, вероятно хората които идват при вас на оглед са минали през още много други имоти. Всеки човек лесно забравя подробности, и ако клиентите ви имат начин да си припомнят някой важен детайл, който да ги накара да изберат точно вашият имот, вие бихте искали да се възползвате от това.

Много често посетителите на Вашия хотел искат да си припомнят някой детайл от обстановката или да се похвалят на приятели къде са почивали, но за съжаление не са заснели точно това на личния си фотоапарат. Виртуалната разходка на Вашия сайт би им помогнала да направят една добра реклама на Вашия хотел, а Вие определно бихте искали да се възползвате от това.

Доказан ефект – Малко статистика

Панорамните снимки и Виртуалните разходки са изпитан метод за привличане на клиенти и продаване на недвижими имоти по цял свят. Ето малко статистика от един от най-големите сайтове за недвижими имоти в света – американският realtor.com:

93% от купувачите на недвижим имот проверяват в Интернет, и 72% минават покрай, или разглеждат имот, който са видяли онлайн.

Обявите за имоти с Виртуални разходки получават 40% повече разглеждания от обяви без Виртуални разходки

Защо да я поръчате?

Виртуалните разходки имат още много предимства пред стандартните Виртуални разходки:

Достъпност

Виртуалните разходки са изцяло на Flash – най-разпространената в Интернет мултимедийна платформа. Много други сайтове с панорамни снимки или виртуални разходки използват Java. Според статистиката около 57% от онлайн потребителите имат инсталирана Java, докато Flash се среща у над 95% от потребителите (източник). Това означава, че ако разходката ви е направена на Java, има шанс да загубите голяма част от аудиторията, за която е предназначена. Flash е и технологията, използвана от сайтове като youtube.com и vbox7.com за показване на онлайн клипове, което е допълнителен стимул за потребителите да си го инсталират.

Контрол и персонализиране

Виртуалните разходки различават от мнозинството виртуални разходки по наличието на бутони, които правят разглеждането и контролирането на панорамата по-интуитивно. Всички бутони, менюта и точки за преход от една панорама в друга, могат да бъдат заменени с такива по дизайн на клиента или пък да бъдат брандирани.

Пълно мултимедийно изживяване

Нашите панорами дават възможност да бъдат разглеждани на цял екран, което е много рядко срещано. В разходките могат да се вградят допълнително обикновени снимки, музика и видео клипове.

Гъвкавост

Имаме възможност да ви предложим всички видове панорами – от най-високото качество което може да се намери на пазара, до стандартни панорами – от пълни сферични панорами при които се вижда и пода и тавана на помещението, до частични панорами, които показват само 180 градуса от гледката.

Вграждане в уебсайт

Можете да вградите нашите панорами във всеки уебсайт, до чийто код имате достъп – без ограничения за местоположение или брой вграждания.

Поставяне на разходката на карта

Всеки заснет обект ще бъде поставен на главната карта на 360.bg. Освен това можете да получите и собствена лична карта само с вашите обекти. Ако сте верига от хотели, тази карта може да показва всички хотели от веригата. Ако имате повече магазини, на нея ще могат да се видят всичките ви обекти. Ако сте агенция за недвижими имоти, можете да покажете всичките си оферти на една карта, без да се виждат конкретни адреси. Използвайки този визуален начин на търсене на обекти, клиентите ви получават повече и по-подредена информация, за по-кратко време, правейки изживяването им по-интуитивно, а вашите продажби по-ефективни.

Транспортни разходи

В цената на всички пакети не са включени транспортните разходи. Без значение къде се намира вашият обект, ние ще дойдем да го заснемем в най-кратки срокове. Това гарантира бързо изпълнение на вашата заявка. В повечето случаи, обектите в границите на София се заснемат без транспортни разходи, а извън столицата транспорта се таксува около 50лв.

Професионализъм

Заснели сме хиляди панорамни снимки и сме изпробвали най-различни техники, за да можем да предложим винаги най-подходящото за конкретните ви нужди. Разполагаме с професионално оборудване и софтуер. Ние сме това, което наричате „професионалисти“.
За колко време се прави една виртуална разходка?
Най-бързо стават виртуалните разходки, направени от стандартни панорами – 3 до 7 дни заедно със заснемането (заснемането на място отнема от 30 мин. до 2 часа), като са възможни и спешни поръчки за следващия ден. Виртуалните разходки с високо качество стават по-бавно и в зависимост от всеки конкретен случай (от 7 до 14 дни).

Можете да направите поръчка за вашата разходка като попълните данните по долу.
Ние ще отговорим в най-кратки срокове на вашата заявка.

Желая да поръчамда получа офертада се срещнемдруго (опишете в съобщението)

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Разходка тип

Брой панорами
ще реша в последствие

Вид Панорами

вижте примери за различните видове панорами тук

Вашето съобщение


Услуги по Поддръжка Пакет „Колорит“